10.000€ RECAPTATS PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL MENJADOR I LES LETRINES DE L’ESCOLA DE TENADO A LA VI COPA ASSOCIACIÓ GOLF DEL PERSONAL DE LA CAIXA


Els passats 10 i 11 d’Octubre es va cel•lebrar la VI Copa Asociación Golf del personal de La Caixa als camps d’Alcanada Golf i Golf Maioris. Aquesta competició, a part del seu caràcter esportiu, va tenir una vessant solidària, a través de la recaptació de fons per a la construcció del menjador i les letrines de l’escola que Pa i Mel va construir a Tenado (Burkina Faso).
Des de Pa i Mel volem agrair a tota la gent del torneig: organitzadors, empreses col•laboradores, participants i acompanyants, el gran suport i confiança que ens vareu dipositar i que va fer possible recaptar una xifra tant espectacular de 10.000 €, una quantitat molt superior al que havíem esperat.
D’aquesta quantitat recaptada ja hem fet una primera transferència cap a Burkina Faso i està previst que les obres s’iniciïn dins el mes de novembre. En breu, ja rebrem les primeres fotografies del seguiment d’aquesta construcció i vos anirem informant a través del bloc.
Moltes gràcies!