8M

 En motiu del dia de la dona al projecte TAMAGAD hem aprofitat per fer una sèrie de xerrades i tallers per apropar-nos i formar part de la lluita per la igualtat i la defensa dels nostres drets.

Així hem començat amb unes sessions sobre la història de la lluita feminista arreu del món en general i en el món àrab en particular. Ens hem apropat a les figures d’escriptores, activistes i dones que han lluitat i lluiten sense defallir per ser les protagonistes de les seves vides com Nawal es-Sadati, Hudà Shaarawui , Fatima Mernissi, Yusra Mardini o Hayat Sandi. Amb aquestes dones per bandera han resultat molt properes les xerrades i debats que hem anat obrint sobre els drets de les dones i la conquesta de les nostres llibertats.

També  s’ha manifestat la importància tan necessària de la sororitat. Tot plegat ens ajuda a estar més unides, a sentir-nos més properes les unes de les altres (tot i que en la situació actual no ens puguem tocar!) a entendre’ns i empatitzar, i especialment a respectar-nos i no jutjar.